مطالعات نشان میدهند که چیزی حدود 90 درصد اطلاعات منتقل شده به مغز، اطلاعات بصری هستند و از سوی دیگر، 65 درصد افراد با دیدن یک تصویر، ویدئو، اینفوگرافی و امثال آن، محتوای دیده شده را به خوبی در حافظه خود نگه میدارند. واقعیت این است که تمام افراد فعال در شاخههای مختلف دیجیتال مارکتنگ مانند کانتنت رایترها، سئوکاران، بازاریابان محتوا و… این انتقال میتواند در قالبهای مختلفی مانند متن، تصویر، ویدیو، صدا و حتی Interactive (تعاملی) صورت گیرد. باید با گوگل به خوبی آشنا باشند و با سرعت بالا در جستجوی مطالب، به محتوای مطلوب خود دست یابند. با دوره صفر تا صد تولید محتوا، می توانید دانش خود را در زمینه موضوعات مختلف برای تولید محتوا با موبایل در بستر شبکه های اجتماعی ارتقاء دهید و به عنوان یک مدیر سوشال مدیا در بازارکار دیده شوید. بنابر تعریف ویکی پدیا “تولید محتوا یعنی اهدای محتوا به هر رسانه ای از جمله دنیای وب” حال اگر بخواهیم کمی بیشتر راجع به این موضوع توضیح دهیم، علاوه بر تعریف بالا باید بگوییم که اگر فردی برای دستیابی به اهداف دیجیتال مارکتنیگ، اقدام به برنامه ریزی، نوشتن و ویرایش محتوای وب و شبکههای اجتماعی کند او یک تولید کننده محتوا محسوب میشود.
خدمات مشاور سئوه یا کوچینگ: اگر درزمینۀ خاصی تخصص دارید، میتوانید خدمات مشاوره یا کوچینگ مرتبط با حوزۀ محتوایی خود را ارائه دهید، که میتواند شامل جلسات یکبهیک، برنامههای مربیگری گروهی یا کارگاههای آموزشی باشد. برای مثال اشتراکگذاری نکات و ترفندهای مرتبط با کسب و کار و محصولات و خدمات آن و داستانهای آموزنده مشتریان چند نمونه خوب از تولید محتوای آموزشی در شبکههای اجتماعی است. هر فرد کارشناس محتوا ممکن است در زمینه خاصی از تولید محتوا تخصص داشته و برخی از افراد نیز در زمینههای کاری متفاوتی محتوا تولید میکنند. کاربران به طور مرتب از این پلت فرم برای تماشا کردن انواع ویدئو های آموزشی و سرگرم کننده استفاده میکنند. به وجود آمده اما نه تنها وظایفش محدود به فعالیت در روزنامهها نیست، بلکه بیشتر فعالیتهای امروزیاش شامل تولید محتوا در تلویزیون و اینترنت است. به محض این که شما فرآیند تولید محتوا را تکمیل کردید، میتوانید یک محتوای فوق العاده تولید کنید که نه تنها رضایت مخاطبان را به خود جلب کند بلکه کسب و کار شما را بهبود دهد. تولیدکنندگام محتوا باید بدانند که در حوزۀ فعالیتشان چه روندهایی جریان دارد و بازار به چه سمتی در حال حرکت است. این نوع محتوا معمولاً بازار رسمی و تجاری خاصی ندارد.
«همنشری محتوا» (Content Syndication): در این شیوه محتوایی را که تولید کردهاید، از طریق وبسایتهای دیگر مجددا بازنشر میکنید تا آن را در معرض دید گروه بزرگتری از بازدیدکنندگان قرار دهید. در این مرحله از آموزش تولید محتوا شما میآموزید که چگونه از صفر تولید محتوا کنید و چه مراحلی را باید از انتخاب موضوع برای محتوا تا انتشار آن طی کنید. تولید محتوا نحوه برنامه ریزی، ایجاد، ویرایش و انتشار هر محتوایی (پست وبلاگ، پست رسانه اجتماعی یا ویدئو) را شامل می شود. از مجموع همه نکات بالا، محتوا را میتوانیم بهصورت شیوه بیان و انتقال ایدهها و اطلاعات قابلدرک برای مخاطب انسانی تعریف کنیم. در این مرحله ممکن است به ایجاد یک تقویم سرمقاله یا استراتژی محتوا، تعیین دفعات و زمان انتشار محتوا و تخصیص منابع بپردازید. محتوا همان چیزی است که هر روز با آن سر و کار دارید؛ کلیپهای خندهدار یا عکس و توضیحات محصول که در اینستاگرام میبینید، پادکست که موقع برگشتن از دانشگاه در تاکسی گوش میدهید، ویدیوهای آموزشی در آپارات یا یوتیوب که تماشا میکنید، کتابهای دیجیتال که در موبایل یا کامپیوتر میخوانید و در نهایت همین مقاله که حالا در حال خواندن هستید همه محتوا حساب میشوند. بعد از مشخصشدن مأموریت و چشمانداز برند، باید یک تقویم محتوایی آماده کنید و براساس آن سراغ تولید محتوای منظم بروید. Th is con te nt has been writt en with GSA Content Gener ator DEMO!