اصلی ترین ویژگی بازاریابی بین المللی تنوع است: تنوع زبان، فرهنگ، قوانین و مقررات، نیازهای مشتری، رقابت و محیط بازار. این تنوع اغلب به چالش کشیده و عاملی تعیین کننده برای موفقیت یا شکست یک شرکت در بازار بین المللی است.
باید با انگیزه و اشتیاق به دنبال اهداف خود بروید. پرسیستنس و تلاش مداوم: مشاور سئو موفقیت در بازاریابی شبکه ای نیازمند پرسیستنس و تلاش مداوم است.
اما این رویکرد جدید که توسط کسب و کارهای مدرن برای بازاریابی محصولات و خدمات خود به کار رفته است، هیچ ارتباطی به سادگی و سنتی بودن ندارد. با شنیدن واژه “بازاریابی چریکی” شاید برخی تصور کنند درباره یک نوع بازاریابی سنتی صحبت میشود.
این نیازمند درک عمیق فرهنگ، زبان، ارزش های اجتماعی و رفتار مصرف کننده در بازارهای بین المللی است. با توجه به مزایای بازاریابی بین المللی، شرکت ها باید راهکارها و استراتژی های مناسبی را برای موفقیت در این بازار توسعه دهند.
وقتی شرکت دیجی کالا در سال 2010 تاسیس شد، به عنوان یک کسب و کار کوچک آغاز به کار کرد و تاکنون تبدیل به یکی از بزرگترین فروشگاه های آنلاین در ایران شده است. در این مدت، این شرکت با استراتژی های بازاریابی خلاقانه و موثر، توانسته است مشتریان زیادی را جذب کند و موقعیت خود را در بازار تثبیت کند.
برای موفقیت در بازاریابی بین المللی، شرکت ها باید زبان، فرهنگ و عادات مشتریان محلی را درک کنند. جهانی شدن بازارها و رقابت های داخلی و خارجی شدید باعث شد که بازاریابی بین المللی به بهترین روش برای بازاریابی و افزایش فروش شود.
با وجود این مسائل، بازاریابی عصبی همچنان یک روش جذاب برای شرکتها به منظور به دست آوردن یک برداشت عمیق تر از مشتریان خود است. با پیشرفت علوم مغزی و افزایش دانش در مورد چگونگی کار کردن مغز، این بازاریابی عصبی میتواند روش تأثیرگذار تری برای هدایت رفتار مشتری بگردد.
با توجه به فواید بازاریابی چریکی، به نظر میرسد این روند مشروع و در حال توسعه است. با این حال، برای حداکثری کردن سود از این روش، مهم است که بازاریابان به درستی درک کنند چگونه میتوانند از آن استفاده کنند، چه نوع پیامها و تجربیاتی میتواند با این روش ایجاد شود و چگونه میتوانند بهینهسازی شود تا نتایج بهتری را بدست آورند.
از این طریق، بازاریابان میتوانند تبلیغات خود را هدفمند کنند و همچنین با یافتن عواملی که باعث تحریک مغز میشوند، تاثیرگذاری بیشتری بر رفتار خرید مشتریان داشته باشند. شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاید که بازاریابی عصبی چگونه کار میکند؟ در این روش، با تکیه بر فناوری MRI، فرایندهای مغزی که در پاسخ به تبلیغات رخ میدهد، شناسایی میشوند.
به عنوان مثال، شرکتی که تولید کننده کیک و شیرینی است، بازاریابی چریکی را انتخاب میکند تا با استفاده از تصاویر جذاب، متون خلاقانه و استفاده از فضای سوشیال مدیا، افراد را به خرید محصول خود ترغیب کند. بازاریابی چریکی نوعی بازاریابی میباشد که در آن تمرکز روی بررسی و تحلیل دادهها کمتر است و بیشتر تلاش برای ایجاد یک ارتباط احساسی بر با افراد هدف میباشد.
این شرکت با سرمایه گذاری در تبلیغات بازاریابی، نام خود را در ذهن مردم حک کرده است. همچنین، شرکت دیجی کالا با تبلیغات تلویزیونی و روزنامه ای خود، نام خود را به گوش همگی رسانده است.