این شرکت با سرمایه گذاری در تبلیغات بازاریابی، نام خود را در ذهن مردم حک کرده است. همچنین، شرکت دیجی کالا با تبلیغات تلویزیونی و روزنامه ای خود، نام خود را به گوش همگی رسانده است.
این داده ها می توانند از منابع مختلفی باشند، از جمله اخبار، گزارش های مالی و اطلاعات صنعتی. در عمل، شرکت Narrativa کار خود را با استفاده از داده های ورودی شروع می کند. سیستم سپس داده ها را تجزیه و تحلیل می کند، الگوها و روابط را تشخیص می دهد و با استفاده از این اطلاعات، محتوای نوشتاری را تولید می کند.
بازاریابی عصبی یا آنچه به نام علم انتخاب میشود، تنها نشانی نیست از تغییرات جاری در بازار و دنیای کسبوکار، بلکه یک روش جدید و جذاب برای فهم بهتر مصرفکنندگان از طریق آنالیز مغزی آنها.
ثبت نام در یوتیوب و ایجاد یک کانال رایگان است، اما ساخت محتوای با کیفیت نیازمند زمان، تلاش و گاهی اوقات سرمایهگذاری مالی است. برای تولید محتوای کیفی در یوتیوب، باید تمرکز خود را بر روی سه حوزه ی مهم قرار دهید: مشاور سئو محتوای مغزی (مطالب علمی و آموزشی)، محتوای سرگرمی و محتوای تبلیغاتی.
بازاریابی عصبی به طور کلی از ابزارهای علوم عصبی چون اسکن مغز، تعیین هرمونها و تحرکات چشم برای تحلیل پویشی سازمانهای پیچیده مغزی که در فرایند تصمیمگیری و خرید به وجود میآید استفاده میکند.
در فضای رقابتی امروزی، شرکت ها باید به توسعه ی استراتژی های بازاریابی اثربخش بپردازند تا بتوانند در میان رقابت زیادی که وجود دارد ماندگار شوند. بازاریابی یکی از مواردی است که می تواند تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد یک شرکت یا کسب و کار داشته باشد. در این مطالعه، به برنامه بازاریابی کارآمد شرکت دیجی کالا – یکی از پیشگامان بازار خرید الکترونیک در ایران – می پردازیم.
بازاریابی عصبی، تلاش خود را بر روی فهم ارتباط مغز و رفتار مصرفکننده میگذارد. به عبارتی دیگر مغز به عنوان نقطه مرکزی توجه و تحقیق است و تمام جوانب، از دلایل مصرف یک محصول گرفته تا نقش برند در تصمیمگیری مصرفکننده، مورد بررسی قرار میگیرد.
این مطالعه موردی به بررسی چگونگی استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا می پردازد. هوش مصنوعی در این روزها در همه جا حضور دارد و تاثیر آن در بسیاری از جنبه های زندگی روزمره ما به چشم می خورد. یکی از این حوزه ها که به نظر می رسد به سرعت در حال تحول است، تولید محتوا است.
با همین حال، اوج گرفتن علم و فناوری در حوزه بازاریابی عصبی، رقابتی جدی را بین شرکتها برای نیل به سهم بازار بزرگتر رقم زده است. در نهایت، هر شرکتی که بتواند بهتر از دیگران بیاندیشد و به صورت علمی از عوامل مختلف رفتار مشتری استفاده کند، برنده این رقابت خواهد بود.
تولید محتوا در یوتیوب همانند راه اندازی یک بیزینس است. از جمله مراحل آن میتوان به ایده پردازی، تحقیقات بازار، ایجاد محتوا، ویرایش ویدئوها، بهینه سازی برای جستجو، و در نهایت توزیع محتوا اشاره کرد.
نهایتاً، موفقیت یک کانال یوتیوب به رابطه فرد با مخاطبان خود برمیگردد. توانایی ایجاد ارتباط با مخاطب و توانایی پاسخگویی به نیازها و خواستههای آنها میتواند باعث تبدیل یک کانال عادی به یک پلتفرم موفق و محبوب گردد. ایجاد یک رابطه ی پایدار با مخاطبان، بهروز کردن محتوا به طور منظم و در نهایت ارائه یک تجربه فراموش نشدنی برای تماشاگران، از کلیدهای موفقیت در تولید محتوا در یوتیوب است. این اغلب نیازمند تواناییهای تخصصی در زمینه ویرایش ویدئو و همچنین درک خوبی از مخاطبان خود است. برای مثال، برای ایجاد محتوای جذاب و ماندگار، باید ویدئوهایی بسازید که جذاب، عمیق و دارای ارزش افزوده هستند.